Familieopstelling / Systemisch Werk

Een familieopstelling maakt duidelijk en zichtbaar welke belemmeringen, verstrikkingen of gedragspatronen hun oorsprong vinden in de systemen, waarin je bent opgegroeid, waarin je leeft en werkt.   Dit geeft vaak een (diepgaand) inzicht en een groter bewustzijn in je eigen gedrag en de dynamiek binnen je familiesysteem. Er kan verwerking/heling ontstaan. Thema’s die kunnen spelen zijn o.a. persoonlijke ontwikkeling, relaties, carrière, conflictsituaties, gezondheid/ziekte en opvoedingsproblematiek.

Aan deze workshop kan je meedoen als opsteller of representant.
Als opsteller breng je een (hulp)vraag in, bijvoorbeeld een (terugkerend) thema waar je in je leven tegenaan loopt. Deze vraag dient als ingang voor de opstelling.
Als representant kan je gevraagd worden een dienende rol te “spelen”. Ook leerzaam en interessant!  Laagdrempelig, waardevol en met aandacht voor wat zich aandient. 
Bel of app me voor de actuele data en wanneer je vragen hebt.

Wil je met een eigen groep(je) op een eigen locatie met een familieopstelling aan de slag. Dat is ook mogelijk! Ik kom graag ter plekke. Kosten en datum in overleg. Benader me gerust als je meer wilt weten.

Wat ook nog tot de mogelijkheden behoort, is dat je een eenmalige 1 : 1 afspraak maakt voor een opstelling.

Elke keer weer blijft een familieopstelling mij verwonderen!