Persoonlijk

Yeroen Ahling
“Wat mij altijd weer boeit in mijn werk is dat ik een rol kan spelen in veranderingsprocessen. Dankzij de verwerking van mijn eigen levenservaring kan ik mijn kwaliteiten en kennis inzetten om het verschil te maken. Ik zie mensen groeien van ontevredenheid naar tevredenheid, van angst voor obstakels naar met toewijding uitdagingen aangaan en van een staat van verwarring tot het komen van nieuwe inzichten”.

Eind jaren negentig heeft mijn persoonlijke ontwikkeling gezorgd voor een switch in mijn werkzame leven. Mijn brede ervaring met en kennis over werken met mensen vanuit  kaderfuncties binnen het bedrijfsleven, heb ik omgezet in gericht bijdragen aan persoonlijke groei en ontwikkeling van mensen in het algemeen. Ruim 7 jaar werken met een groep gedragsmoeilijke verstandelijk gehandicapten hebben mij verder gevormd tot wie ik nu ben. Het is mijn passie geworden om mensen te ondersteunen in hun veranderingsproces cq persoonlijke ontwikkeling.

Mijn werkwijze is o.a. gebaseerd op mijn vorming tijdens de 4-jarige HBO-opleiding voor lichaamsgerichte Psychotherapie (Energetic Integration) bij BodyMind opleidingen.

Verder hebben aanvullende trainingen en workshops op het gebied van Systemisch Werk, Ademwerk, Energetisch Werk, Groepsdynamica, Karakterstrukturen van Reich en Tantra  voor verdieping gezorgd. Ook heb ik mijn licht opgestoken bij diverse spirituele stromingen zoals Boedhisme, Taoïme, Sjamanisme, Zen-meditatie en Advaita. Ik werk vanuit een holististische visie dwz de levensovertuiging dat wij als mens een eenheid van lichaam en geest vormen en deel uitmaken van een groter geheel.